Oost-Indische inkttekeningen

Oost-Indische inkttekeningen

hondenportretinkt tinten

Inkt is een krachtig medium om allerlei Oost-Indische inkttekeningen te maken. Ik gebruik inkt met water op aquarel papier en het heeft daardoor zowel een krachtige als zachte uitstraling. Perfect voor portretten waarbij echt de nadruk wordt gelegd op de uitdrukking en je geen afleiding hebt van andere dingen uit de omgeving.

honden portret

Ik schilder een Oost-Indische inkttekening zonder achtergrond, mits de voorstelling zo licht is, dat een donkere achtergrond nodig is om het portret goed te laten uitkomen. De wijze waarop ik inkt verwerk, wordt ook wel gewassen inkttekening genoemd. Eigenlijk is het een aquarel in zwart wit. Ik schilder aan de hand van foto’s die jij aanlevert. Ik kan ook foto’s bij je thuis komen maken. Wil je meer informatie of heb je vragen, klik hier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Klik op de foto om een grotere afbeelding te bekijken.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren