In opdracht

In opdracht

De unieke persoonlijkheid van jouw dier vastgelegd met verf.

Wil jij je (huis)dier in opdracht laten schilderen? Lees dan hieronder hoe het in zijn werk gaat:

Een gevoel laat zich niet gemakkelijk uitleggen, maar door verf wordt het tastbaar. Ik breng jouw gevoel voor je geliefde huisdier (hond, poes of paard) tot uitdrukking in een schilderij, dat de unieke persoonlijkheid van jouw dier weergeeft. Iedere dag met je huisdier is een cadeau. Met zo’n uniek schilderij hou je je dier voor altijd dicht bij je.

Prijzen:

Minischilderijtje 20×20: € 85

Aquarel of inkttekening 50×70 cm: € 350

Acrylschilderij op doek:

40×50:   € 450

50×60:   € 550

50×70:   € 600

60×80:   € 650

70×100:  € 800

80×100:  € 850

100×100: € 950

100×120: € 1150

100×140 € 1350

100×150 € 1550

100×160 € 1750

Neem hier contact op voor informatie.

6
Desiree in acryl 70×100 cm

Een dierenschilderij in opdracht, hoe gaat dat in zijn werk?

Ik werk met acrylverf, aquarelverf of inkt. Met aquarel of inkt wordt geschilderd op papier.  Om papier te beschermen tegen invloeden van buitenaf, moet het worden ingelijst met een passepartout achter glas. Een doek kan ingelijst worden, maar dat hoeft niet. Om meer voorbeelden te zien kijk dan eens bij het tabblad  schilderijen paarden / schilderijen honden.

Wie ben jij?

Een uniek cadeau voor een speciaal persoon of speciale gelegenheid

Een schilderij wordt altijd vanuit liefde en passie gemaakt en heeft zowel betrekking op de maker, de ontvanger als de gever.

Een miniatuurschilderij is een persoonlijk en uniek cadeau om weg te geven. Deze schilderijtjes zijn 20×20 cm en zijn met acrylverf geschilderd op een doek. De levertijd is 2 a 3 weken en de kosten zijn 85 euro. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 Wat is ervoor nodig?

Ik werk aan de hand van foto’s. Dat kunnen oude foto’s zijn, die je zelf hebt gemaakt. Soms kan dat niet anders, als bijvoorbeeld je dier is overleden. Ik kan ook naar je toe komen om foto’s te maken. Ik zie dan ook meteen je hond of paard in het echt. Dat is niet altijd noodzakelijk, maar een echte kennismaking is natuurlijk ook leuk. Als je allebei belangstelling hebt voor dieren, kom je automatisch tot een leuk gesprek.

Kijk hier om te lezen wat andere dierenliefhebbers en opdrachtgevers zeggen.

fides en Indy 70x100 cm
Fides & Indy, 70×100 cm

Hoe lang duurt het om een dierenschilderij in opdracht te laten maken?

Het is een beetje afhankelijk van het formaat. Een groot schilderij kost uiteraard  meer tijd. Sommige periodes zijn ook drukker dan andere, dus vraag het gewoon even na. Over het algemeen moet je rekening houden met een maand voordat je schilderij klaar is. Dit is belangrijk om in te calculeren als je iemand iets cadeau zou willen doen voor een bepaalde datum.

1

Melek in Oost-Indische inkt 40×50 cm

Jouw wens

Als je mij een opdracht geeft is het mijn taak om in overleg met jou een schilderij te maken die helemaal naar jouw wens is. Waar jij jarenlang met veel plezier naar kan kijken en die de speciale betekenis die jouw hond of paard voor je heeft, goed weergeeft!

Meer weten? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek waarin je al je vragen kunt stellen.

Art print

Van alle werken kan een art print gedrukt worden. De kwaliteit is bijzonder goed.

 

Recensies

Kan een schilderij een ziel hebben?

Posted by Suzanne Theunissen

Kan een schilderij een ziel hebben? Wanneer ik kijk naar de schilderijen die Angelique maakte van mijn hond en van mijn paard, luidt het antwoord: “Ja”. Ik heb inmiddels drie werken van haar bij mij thuis en wat erg opvalt naast het feit dat het echt lijkt alsof een weerspiegeling van de ziel van mijn beestjes in de schilderijen zit, is het feit dat het drie zeer verschillende werken zijn  qua techniek. Angelique beheerst de kunst tot in de puntjes om middels verschillende technieken dat vast te leggen wat we nooit meer los zouden willen laten…ons huisdier…een stukje dat verbonden is met onze eigen ziel. Angelique, dankjewel.

Muk in Oost-Indische inkt

Vakkundig

Posted by Monica

Ik ben de trotse eigenaar van verschillende prachtige schilderijen en andere items (een memory box, tegeltjes, ansicht kaarten en zelfs een prachtige muurschildering (trompe l’oeil) voor in de tuin) die Angelique voor ons heeft gemaakt. Wij leveren foto’s van onze honden in en zij maakt daarvan een werkelijk schitterend schilderij. Alles mooi in detail geschilderd en het belangrijkste is dat we de honden daarop ook echt herkennen. Ik heb ook al verschillende kleine schilderijtjes laten maken voor mijn vriendinnen in Amerika en Canada. Iedereen is altijd razend enthousiast wanneer ze hun schilderij onder ogen krijgen. Angelique komt de gemaakte afspraken altijd na en is vakkundig en erg klantvriendelijk. Schilderijen met afwijkende maten en/of specifieke wensen zijn voor haar geen probleem. Haar website is mooi overzichtelijk en de geleverde schilderijen zijn prachtig van kleur en kwaliteit. Ook is prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima en ik zal in de toekomst dan ook zeker weer gebruik van haar diensten maken. Ik geef haar een dikke 10+.

Corky&Phoebe 10×10 cm

Zeer enthousiast

Posted by Maurits & Gerie

Zeer enthousiast ben ik over de twee geweldige inkt tekeningen die Angelique voor ons gemaakt heeft. Onze dames lopen bij wijze van spreken zo van het papier af. Ze weet de ziel te pakken en laat die in de ogen weerspiegelen. Ze weet de blik te vangen zodat je ook echt in de ogen van je eigen huisgenoot kijkt, ditmaal op papier. Alle lof ook over het verloop, de communicatie en het verzenden. Ik zeg een 10 met een griffel. Ik noem dit kunst met een grote K.

Onze Daffy

Ik heb Daffy gekregen voor mijn 65-ste verjaardag, heel klein, heel lief, enthousiast en ondeugend. Ze vernielde niet veel in huis, want ze had een eigen mandje met speelgoed, van pluchen beestjes tot pieppopjes, dit werkte goed. We hebben met de jaren veel plezier en liefde van haar gehad. En nog steeds is ze erg lief, maar vindt het verder allemaal wel goed. Ze slaapt veel, maar heeft nog wel af en toe haar gekke 5 minuten. Verleden jaar kwam ik op het idee om haar te laten schilderen, ik wist via de familie van Angelique en d,r dieren schilderijen. Via Facebook zijn we in contact gekomen en hebben we met elkaar overlegd. Het was de goede tijd ervoor. Daffy was niet meer het beeldschone hondje van d,r jonge jaren maar wel zoals we haar later zullen herinneren. Ze hangt nu op een mooi plaatsje aan de muur, zijn Angelique heel dankbaar. Alleen al zoals ze kijkt, dat is ons hondje. Ze wordt nu snel oud met alle ongemakken die daar bij horen. Ik hoop dat ze nog even meegaat want ze is haast 15. Ik denk dat we met blijvend plezier naar d,r prachtige schilderij blijven kijken. M.C.

miep

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren