Blog

workshop 7-9-19

workshop 7-9-19

Super leuke workshop dag gehad met deze deelnemers. Zo’n dag is best intensief maar ook heel leuk en de resultaten zijn altijd hartstikke leuk. Ook om eens weg te geven ๐Ÿ™‚

Workshop 3-6-18

Workshop 3-6-18

Het was een klein beetje een priveworkshop voor twee ๐Ÿ™‚ Weer een erge leuke, gezellige en inspirerende middag voor ons allen ! In juli is er weer een workshop ‘maak je eigen dierbare schilderij’, de datum wordt nog afgestemd! Mocht je belangstelling hebben om mee te doen, laat het dan even weten.

Workshop nov 2017

Workshop nov 2017

Er wordt zo hard gewerkt dat ik denk dat het maar ~Intensief Workshop~ moet gaan heten ! Misschien is het een idee om verschillende workshops te organiseren. Intensief workshop – 1 dag Serie workshop – 3 dagen/avonden van 2 uur Wat denken jullie?    

Visitekaartjes tekort op Equiday 14-10-2017 :-)

Visitekaartjes tekort op Equiday 14-10-2017 :-)

Geslaagde dag op Equiday voor dierenschilderijen! Hartelijk bedankt voor het langslopen, het bezoeken en de leuke gesprekken. Ik zat eerste rang aan de rand van de ring, heb dus ook nog eens lekker kunnen genieten van de paardendemonstraties!

Wat is inspiratie?

Wat is inspiratie?

Wat is inspiratie? Moments of inspiration donโ€™t quite make sense by normal logic. They feel transcendent, uncontrollable and irresistible. When one is inspired, time disappears or alters its pace. The senses are amplified. There may be goose bumps or shivers down the spine, or a sense of being overawed by some beauty. Inspiration is always more active than mere appreciation. Thereโ€™s a thrilling feeling of elevation, a burst of energy, an awareness of enlarged possibilities. The person in the grip…

Lees Meer Lees Meer

workshop ‘maak je eigen dierbare schilderij’ ~ 30-7-17

workshop ‘maak je eigen dierbare schilderij’ ~ 30-7-17

  Wat was het weer leuk, gezellig, inspirerend, intensief, creatief en wat een mooie schilderstukken werden er gemaakt. Zo kan je je dierbare herinnering mooi vastleggen! Je dier eren of iets maken om weg te geven en het dan toch maar zelf houden, hahaha!!! (ach, printshop is om de hoek, kan je altijd nog een poster maken om weg te geven :-).