Alpaca show 2-10-16

Alpaca show 2-10-16

Dat was een boeiende dag! 🙂 Ik stond met Melek in de deuropening of er sprongen van schrik al 2 Alpaca’s uit de stal! Ik wist niet dat het zulke schichtige dieren waren. Melek en ik stonden met verbazing te kijken omdat alleen het zien van een hond de dieren in opperste paraatheid bracht. Het was beter om Melek in de auto te laten om de show niet verder te bederven. Gelukkig is de auto ingericht als haar 2e huisje en vindt ze dat niet zo erg.

Ik heb leuke mensen ontmoet en fijne contacten gelegd op de show. Dierenmensen gaan nou eenmaal gemakkelijk een gesprek aan met elkaar. Ondertussen werkte ik ook lekker door aan een schilderijtje.

zep

Even een impressie van de dag. Wat zijn Alpaca’s apart en wat hebben ze een mooi snoetje. De hele grote ogen, hun kinderstemmetje en hun zachtheid maakt dat ze een hoog knuffelgehalte hebben. Kijk maar 🙂

 

Reacties zijn gesloten.